Messaging in het lokale netwerk.

beste chat software

Berichten verzenden naar andere computers in Netwerk.

post-thumb

De Softros LAN messenger is een eenvoudig te gebruiken netwerk messaging app voor effectieve intra-office communicatie. Het heeft geen server nodig en is zeer eenvoudig te installeren. De Softros LAN messenger identificeert correct en werkt op Windows XP,Vista,7,8,8.1 voor begrensde gebruikersaccounts (zonder beheerdersrechten). De Softros LAN IM wordt geleverd met een groot aantal handige functies, zoals een alarm voor berichtmelding, persoonlijke- of groepsberichten, overdracht van bestanden en een intuitieve interface. Ons lokale netwerk hulpprogramma voor chatten biedt sterke encryptie-opties voor alle inkomende- en uitgaande berichten en garandeert dat geen onbevoegde persoon ooit persoonlijke correspondentie leest. Het programma is zeer stabiel bij het draaien op een Windows-besturingssysteem of op een groot of klein TCP/IP-netwerk.

Deze app kan worden gebruikt voor de contacten van individuele gebruikers of voor groepsmeldingen. Alle chatberichten worden opgeslagen, zodat er geen risico bestaat dat er een bericht verloren gaat. Alle correspondentie kan op elk gewenst moment weer worden opgezocht. Er is een handig geluidsalarm voor inkomende berichten. Het programma is zeer eenvoudig en vereist geen speciale training. Het is, nadat de installatie is voltooid, direct klaar voor gebruik. Het configureren van het programma kan worden gedaan door individuele gebruikers zonder enige hulp van de IT-medewerkers of systeembeheerders. Alle instellingen kunnen worden opgeslagen en gemakkelijk worden overgezet, indien nodig, naar een andere computer.

Begint jouw bedrijf communicatieproblemen te ondervinden? Kost het teveel tijd om je collega's op te bellen en ze uit te nodigen voor een vergadering? Haat je het om het hele gebouw door te lopen om een enkele triviale kwestie op te lossen? Dan wordt het tijd om zakelijke instant messaging-software voor jouw bedrijf te overwegen.

Wil je Softros LAN Messenger uitproberen?

Belangrijkste kenmerken:

Instant messaging met LAN chatmogelijkheid.
Maak chatrooms met meerdere gebruikers.
Veilige LAN-messaging - Sla je privégegevens op.
Alle uitwisselingen van berichten worden beschermd door het AES-algoritme, dat door de Amerikaanse overheid is goedgekeurd.
Broadcast-berichten.
Houd alle gebruikers of bepaalde groepen gebruikers op de hoogte van een gebeurtenis.
Offline messaging.
Berichten sturen naar gebruikers, zelfs wanneer ze offline zijn. Geen server of dedicated opslag nodig.
Transmissie van bestanden.
Gemakkelijk documenten uitwisselen met je collega's.
Groepering van gebruikers.
Deel je collega's in in groepen aan de hand van zakelijke afdelingen of titels.
Beperking van de gebruikersrechten
Beheerders kunnen selectief de functies van Softros LAN Messenger voor normale gebruikers beperken.
Overzicht van berichten.
Verlies nooit meer je berichten.
Werkt zonder server.
Je hoeft geen dedicated messaging-server op je bedrijfsnetwerk te onderhouden. Onze instant messaging tool is een op zichzelf staande app.
Heeft geen internetverbinding nodig.
Voorkom dat in je LAN- of WAN-netwerk medewerkers hun tijd verspillen aan het chatten met hun vrienden via het internet gebaseerde IM, dat je internet bandbreedte wordt opgeslagen waardoor je je firewall openingen beperkt en aanvallen van buitenaf en IM-wormen minimaal zullen zijn.
Terminal Services Support.
Volledige ondersteuning van Microsoft en Citrix Terminal Services.
Zeer eenvoudige installatie.
Je hebt geen specifieke vaardigheden nodig om te beginnen met behulp van Softros messaging software; installeer gewoon onze intranet messenger op elke computer van je netwerk en het is klaar voor gebruik.
Importeer en exporteer je LAN-instellingen.
Netwerkinstellingen configureren op een computer, exporteren naar een bestand, importeer het dan naar een andere computer binnen je netwerk.
Meertalige gebruikersinterface.
Gebruik Softros LAN messenger in je eigen taal.
Volledige Windows 11, 10, 7, 8, XP ondersteuning.
Een zakelijke instant messaging software heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Ons programma bied je een volledige ergonomische ondersteuning voor Windows OS-interface.